Menukaart

Whisky & Gin Distillatenlounge is - zoals de naam al aangeeft - een bar gespecialiseerd in Whisky & Gin-tonic. Wij schenken echter vele andere distillaten die beslist de moeite waard zijn. Probeert u eens een Frans distillaat uit de streek Cognac of Armagnac. Een grappa uit Noord-Italie of een kruidige Caribbean black rum! Op dit moment hebben wij meer dan 300 whisky's, 100 gins en ruim 100 overige distillaten in onze collectie waaronder ook korenwijn, bierbrand, jenever, genever, vodka, tequila, mezcal, aguardente, aquavit en calvados. Op onze menukaart in de bar vindt u ook een kleine selectie wijnen, bier, frisdrank, alcoholvrij en koffie. Bij elk glas distillaat krijgt u een kleine bijpassende versnapering geserveerd. Trek in meer? Kies dan voor een hartig plankje van de kleine kaart: kaas, worst, zoutjes, olijven of brood met tapenades. Of ga voor het Whiskyplankje: whiskyworst van Brandt & Levie, Jim Beam's bourbon chips en whiskykaas met whiskymarmelade!

Net als bij een regulier café kunt u gewoon binnenlopen en vanaf de kaart een drankje kiezen. Dat kan een proeverijtje zijn of een enkel glas. Reserveren is gewenst i.v.m. de coronamaatregelen. Er is geen minimale groepsgrootte voor een proeverij vanaf de menukaart. Alleen of met meerderen; iedereen is welkom bij ons!

Wij serveren alle distillaten per glas en per flight in diverse prijsklassen. Een flight is een soort proefplankje met 3 of 4 kleine glaasjes zodat u verschillende smaken en origine kunt beleven. Een mini-proeverij dus. Ter plekke kiest u vanaf het menu of u laat zich verrassen door ons. Een glas gin-tonic begint bij € 8,50. Een gin-tonic proeverij is er voor € 20,00 (3 glaasjes) of € 25,00 (4 glaasjes). Onze whisky's presenteren we in verschillende niveaus: Bachelor, Advanced en Professional. Een glas whisky begint bij € 9,00 en een 3-flight bij € 18,00. 

"Too much of anything is bad, but too much of good whiskey is barely enough."

-Mark Twain