Cursus

Wij zijn geaccrediteerd om de volgende cursussen te geven:

The Whisky Ambassador is de eerste officieel geaccrediteerde opleiding op het gebied van whisky afkomstig uit Schotland. Een intensieve training voor zowel de liefhebber als iemand die beroepsmatig met whisky te maken heeft. Na een theoretisch gedeelte en een proefervaring doe je examen en - indien geslaagd - mag je je Whisky Ambassador noemen. De training wordt door ons verzorgd in onze comfortabele cursusruimte aan de achterzijde van het pand. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen in de kosten. Deze bedragen € 315,00 incl. BTW. De cursus gaat door bij tenminste 5 deelnemers.

The Gin Ambassador bestaat uit een eendaagse interactieve workshop waarin o.a. de oorsprong en geschiedenis van gin door de eeuwen heen wordt behandeld, de verschillende productiemethoden, botanicals, gin stijlen en hoe ‘The Perfect Serve’ te creëren. Je proeft verschillende gins en creëert je eigen gin voor thuis. We sluiten af met een examen van 30 vragen en een praktische aromatest. Na succesvolle afronding ontvang je je prestigieuze Gin Ambassador certificaat en reversspeld. En natuurlijk mag je de titel Gin Ambassador dragen. De kosten zijn € 235,00 pp. Koffie, thee en lunch in onze eigen comfortabele cursusruimte zijn inbegrepen. 

DUS zoek je een leuke activiteit met vriendengroep, vereniging, familie of collega's? Deze workshops zijn zeer geschikt voor groepen! Kijk op de Kalender voor aankomende data. Ook een training op locatie is mogelijk. De cursus gaat door bij tenminste 5 deelnemers.

RUIMTEVERHUUR

Whisky & Gin is ook te huur voor overleg, vergadering, bijeenkomst, feestje, training, workshop of cursus. We beschikken over 3 ruimtes:

Je kunt je bijeenkomst afsluiten met een proeverij of borrel en indien gewenst verzorgen wij ook de lunch.
Informeer naar de mogelijkheden en een offerte op maat via info@whiskyandgin.nl.

...
...
...
...
...
...
...
...