Kalender

08 apr.
2020
20:30
Whiskyproeverij ProeverEI

GEANNULEERD I.V.M. DE CORONAMAATREGELEN

Welk paasei gaat het beste samen met welk distillaat? We proeven een lichte grappa met een melkchocolade zeezout paasei en een stevige cognac met witte chocola met pistache. Wat past beter bij een peated whisky: de 85% pure cacao of toch de milde melkchocolade caramel? Heel vervelend, maar er is maar een manier om erachter te komen: proeven! De chocoladepaaseieren komen van Olala Chocola in Breda. EUR 35,00 pp voor 6 glazen sterke drank met toelichting en bijpassende chocolade. Aanmelden via het registratieformulier. 

15 apr.
2020
20:30
Whiskeyproeverij Houses of Ireland

GEANNULEERD I.V.M. DE CORONAMAATREGELEN

In Ierland werd ooit superieure whiskey gestookt totdat de Schotten hen inhaalden. Wat is er gebeurd? Een stukje geschiedenis en het waarom van whiskey versus whisky. We kunnen kiezen uit Green Spot, Quiet Man, Teeling, Lambay, Knappogue, Irisman, Jack Ryan en Jameson en natuurlijk knabbelen we daar ook iets bij. Kosten EUR 35,00 pp voor 6 drams. Aanmelden via het reserveringsformulier.

20 mei
2020
20:30
Whiskeyproeverij Bourbon & Blues

GEANNULEERD I.V.M. DE CORONAMAATREGELEN

Op de vooravond van het Jazzfestival in Breda van 21 t/m 24 mei is het hoog tijd dat we de Amerikaanse distillaten gaan proeven. Norbert Tebarts (whisky4all.nl) - Mr. Bourbon himself - zal u deze avond met zijn kenmerkende enthousiaste en meeslepende vertelwijze meenemen op een verrassende 'whiskey road trip'!

Whisky & Gin zorgt voor de entourage, bijpassende muziek en een complementaire versnapering. Kosten EUR 35,00 pp, graag aanmelden via het reserveringsformulier.

24 mei
2020
09:30
The Whisky Ambassador Course

ONLINE TE VOLGEN OF VERPLAATST NAAR NADER TE BEPALEN DATUM 

Officieel geaccrediteerde opleiding op het gebied van whisky afkomstig uit Schotland, verzorgd door Comedus. Klik hier voor meer info en aanmelding.

10 jun.
2020
20:30
Grappaproeverij Grappa d'Italia

Voortreffelijke keuken, uitstekende wijnen en een heerlijk klimaat: iedereen houdt van Italie! En in het noorden wordt ook nog eens een prima grappa gedistilleerd uit de restanten van de wijnproductie. Diverse huizen en rijpingen gaan we proeven, met een bijpassende versnapering. Kosten EUR 35,00 pp. Aanmelden via het reserveringsformulier.

08 jul.
2020
20:30
Rumproeverij Pure Caribbean

Rum van suikerriet, Mezcal en Tequila van de agaveplant. Goed voor cocktails, maar vanavond gaan we voor het pure spul! Kosten EUR 35,00 pp. U krijgt 6 glaasjes te proeven met een complementaire versnapering. 
Aanmelden via het reserveringsformulier.

12 aug.
2020
20:30
Whiskyproeverij New World Whiskies

Ook in Taiwan, Japan, Korea en zelfs in India worden goede whiskies gemaakt die de moeite van het proberen waard zijn. Durft u het aan? Kosten EUR 35,00 pp. U krijgt 6 glaasjes te proeven met een complementaire versnapering.
Aanmelden via het reserveringsformulier.

16 aug.
2020
La Vuelta Holanda

De 3e etappe van de Vuelta start en eindigt in Breda. Klik hier voor meer informatie over de route.

09 sep.
2020
20:30
Cognacproeverij

Een bourgondische avond waarin we calvados gaan proeven - een distillaat uit appelcider - en ook het verschil tussen Cognac en Armagnac. Gaat dit distillaat ook goed samen met kaas en stokbrood of kiezen we toch voor iets zoets? Kosten EUR 35,00 pp voor 6 glaasjes inclusief de hapjes. Niet bepaald met de Franse slag dus. Aanmelden via het reserveringsformulier!

12 sep.
2020
Open Monumentendag

Kom een kijkje nemen in onze Art Deco stijl monumentale lounge.

* U bent niet verplicht om een drankje te doen!

13 sep.
2020
Open Monumentendag

Kom een kijkje nemen in onze Art Deco stijl monumentale lounge.

* U bent niet verplicht om een drankje te doen!