Kalender

Let op: onderstaande themaproeverijen op de zondagen zijn EXTRA bijeenkomsten! Je kunt uiteraard - we zijn immers een café  - te allen tijde binnenlopen of van tevoren een tafeltje reserveren voor een drankje of proeverijtje van de menukaart. Check onze openingstijden onderaan deze pagina. 

*********************************

10 jul.
2022
16:00
Themaproeverij Japanse whisky's

Japanse whisky's zijn in opmars en de vraag is groot! Ook nieuwsgierig? Meld je aan voor de THEMA proeverij van deze maand: whisky's uit Japan. We serveren 4 drams uit onze verschillende categorieën met telkens tekst en uitleg en ook een passende bite. Natuurlijk leggen we uit hoe het distillatieproces werkt en krijg je achtergrond info over de opmars van de Japanse whisky's. Kosten zijn € 35,00 pp en het 'college' duurt ongeveer 2,5 uur. Meld je aan via info@whiskyandgin.nl of via 076 8874868. 

24 jul.
2022
GESLOTEN

I.v.m. een besloten boeking zijn wij deze dag gesloten voor publiek.

28 jul.
2022
GESLOTEN

I.v.m. een privé aangelegenheid zijn wij deze dag gesloten.

31 jul.
2022
16:00
Lazy Sunday Afternoon Whiskyproeverij

Het is weer zover; de laatste zondag van de maand houden wij altijd om 16.00 uur een whiskyproeverij voor beginners. Wil je ook kennismaken met deze mooie spirit, achtergrondverhalen horen en uitleg krijgen over het distillatieproces? Meld je aan! We schenken 5 drams van elk 20ml uit onze Bachelor categorie met whisky's van over de hele wereld. Bij elke dram serveren wij een kleine complementaire bite. Op tafel tevens Schots bronwater en stokbrood om de smaakpapillen tussendoor te neutraliseren en voor de bekende 'bodem'. Je kunt smaaknotities en aantekeningen maken en natuurlijk uitgebreid proefervaringen uitwisselen met groepsgenoten. Een heerlijke Lazy Sunday Afternoon!

Kosten bedragen EUR 35,00 pp. en de proeverij duurt ongeveer 2,5 uur. Graag van tevoren aanmelden, bijvoorbeeld via het Contactformulier

21 aug.
2022
16:00
CASK STRENGTH whiskyproeverij (SMWS)

Vandaag bieden wij als Partnerbar van de Scotch Malt Whisky Society (SMWS) weer de gelegenheid een Society Tasting bij te wonen. Leden, introducees en geïnteresseerden zijn van harte welkom! Tijdens deze proeverij schenken we 5 mooie Society drams, uiteraard Cask Strength wat zo kenmerkend is voor de bijzondere bottelingen van de SMWS. De proeverij vindt plaats in onze whiskybar, duurt ongeveer 2,5 uur en wordt verzorgd door Bob Wenting, SMWS Country Manager & Ambassador. De kosten bedragen € 45,00 pp en dienen bij aanmelding te worden voldaan. SMWS leden krijgen 10% korting! Registratie of meer info via 076 8874868 of info@whiskyandgin.nl. 

24 aug.
2022
GESLOTEN

I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 24 t/m 31 augustus.

10 sep.
2022
BESLOTEN bijeenkomst

I.v.m. een privé evenement zijn wij deze middag van 13:00 - 18:00 uur gesloten.
In de avonduren ben je weer van harte welkom!

26 sep.
2022
09:30
Cursus Whisky Ambassador

The Whisky Ambassador is de eerste officieel geaccrediteerde opleiding op het gebied van whisky afkomstig uit Schotland. Een intensieve training voor zowel de liefhebber als iemand die beroepsmatig met whisky te maken heeft. Na een theoretisch gedeelte en een proefervaring doe je examen en - indien geslaagd - mag je je Whisky Ambassador noemen. De training wordt verzorgd door Comedus. Voor meer info en deelname klik HIER of neem contact met ons op via info@whiskyandgin.nl.