Kalender

Let op: onderstaande themaproeverijen zijn EXTRA bijeenkomsten! Je kunt uiteraard - we zijn immers een bar  - gewoon binnenlopen of van tevoren een tafeltje reserveren voor een drankje of proeverijtje van de menukaart. Check onze actuele openingstijden onderaan deze pagina. 

*********************************

28 jul.
2024
16:00
Lazy Sunday Afternoon Whiskyproeverij

Ben je een beginnende whiskydrinker? Of gevorderd maar wil je meer weten over hoe deze mooie spirit tot stand komt? Meld je aan voor onze einde-maand whiskyproeverij! We schenken 5 drams + een MISTERY DRAM uit onze collectie van 500+ whisky's van over de hele wereld met een mooi verhaal en zo nu en dan een kleine complementaire bite (food pairing). Op tafel staat stokbrood om de smaakpapillen tussendoor te neutraliseren. Een heerlijke Lazy Sunday Afternoon! Kosten bedragen EUR 37,50 pp en de proeverij duurt ongeveer 2,5 uur. Nablijven mag! Graag van tevoren aanmelden, bijvoorbeeld via het formulier RESERVEREN

04 okt.
2024
09:00
Cursus Whisky Ambassador ADVANCED

De Advanced Whisky Ambassador is een meerdaagse cursus en het logische vervolg op The Whisky Ambassador. Je leert in detail wat Schotse whisky is, hoe het wordt geproduceerd, hoe de smaken en aroma‚Äôs ontstaan en waarom het de meest diverse drank ter wereld is. 

De tutor is Bob Wenting van Comedus. De cursus duurt van 4 t/m 6 oktober en is volledig verzorgd. Met hotelovernachting is ook mogelijk. De cursus vindt plaats in onze vergaderruimte en in de lounge. Voor meer informatie en aanmelden; klik HIER.

26 okt.
2024
GESLOTEN

Vanwege een besloten boeking zijn wij vandaag voor publiek gesloten.