Kalender

Let op: onderstaande themaproeverijen zijn EXTRA bijeenkomsten! Je kunt uiteraard - we zijn immers een bar  - gewoon binnenlopen of van tevoren een tafeltje reserveren voor een drankje of proeverijtje van de menukaart. Check onze actuele openingstijden onderaan deze pagina. 

*********************************

24 mrt.
2024
16:00
Lazy Sunday Afternoon Whiskyproeverij

Ben je een beginnende whiskydrinker? Of gevorderd maar wil je meer weten over hoe deze mooie spirit tot stand komt? Meld je aan voor onze einde-maand whiskyproeverij! We schenken 5 drams + een MISTERY DRAM uit onze collectie van 500+ whisky's van over de hele wereld met een mooi verhaal en zo nu en dan een kleine complementaire bite (food pairing). Op tafel staat stokbrood om de smaakpapillen tussendoor te neutraliseren. Een heerlijke Lazy Sunday Afternoon! Kosten bedragen EUR 37,50 pp en de proeverij duurt ongeveer 2,5 uur. Nablijven mag! Graag van tevoren aanmelden!

31 mrt.
2024
GESLOTEN

Tijdens het Paasweekend zijn we van vrijdag 29 t/m zondag 31 maart gesloten.

14 apr.
2024
GESLOTEN

Vanwege een privé aangelegenheid zijn wij vandaag gesloten.

28 apr.
2024
16:00
Whiskyproeverij | thema JAPAN

Japanse whisky's zijn in opmars en de vraag is groot! Ook nieuwsgierig? Meld je aan voor de THEMA proeverij van deze maand: whisky's uit Japan. We serveren 5 drams uit onze verschillende categorieën met telkens tekst en uitleg en ook zo nu en dan een passende bite. Natuurlijk leggen we uit hoe het distillatieproces werkt en krijg je achtergrond info over de opmars van de Japanse whisky's. Kosten zijn € 42,50 pp en het 'college' duurt ongeveer 2,5 uur. Meld je aan via info@whiskyandgin.nl of via 076 8874868. 

12 mei
2024
16:00
Lazy Thursday Afternoon Whiskeyproeverij | thema BOURBON & BLUES

Vanwege het Jazzfestival in Breda houden we een extra whiskyproeverij deze maand in het teken van Amerikaanse distillaten. Waarom schrijf je whiskey i.p.v. whisky? Heeft de drooglegging uit het begin van de vorige eeuw daar iets mee te maken? En wat is het verschil tussen bourbon en whiskey? Meld je aan voor deze relaxte Lazy Sunday Afternoon! We proeven 5 glaasjes plus een mistery dram met telkens een mooi verhaald en zo nu en dan een passende bite. En lekkere muziek erbij natuurlijk. De proeverij duurt ongeveer 2,5 uur. Kosten EUR 37,50 pp, graag aanmelden per e-mail, telefoon of via het Reserveringsformulier.

26 mei
2024
16:00
Lazy Sunday Afternoon Whiskyproeverij

Ben je een beginnende whiskydrinker? Of gevorderd maar wil je meer weten over hoe deze mooie spirit tot stand komt? Meld je aan voor onze einde-maand whiskyproeverij! We schenken 5 drams + een MISTERY DRAM uit onze collectie van 500+ whisky's van over de hele wereld met een mooi verhaal en zo nu en dan een kleine complementaire bite (food pairing). Op tafel staat stokbrood om de smaakpapillen tussendoor te neutraliseren. Een heerlijke Lazy Sunday Afternoon! Kosten bedragen EUR 37,50 pp en de proeverij duurt ongeveer 2,5 uur. Nablijven mag! Graag van tevoren aanmelden, bijvoorbeeld via het formulier RESERVEREN

04 okt.
2024
09:00
Cursus Whisky Ambassador ADVANCED

De Advanced Whisky Ambassador is een meerdaagse cursus en het logische vervolg op The Whisky Ambassador. Je leert in detail wat Schotse whisky is, hoe het wordt geproduceerd, hoe de smaken en aroma’s ontstaan en waarom het de meest diverse drank ter wereld is. 

De tutor is Bob Wenting van Comedus. De cursus duurt van 4 t/m 6 oktober en is volledig verzorgd. Met hotelovernachting is ook mogelijk. De cursus vindt plaats in onze vergaderruimte en in de lounge. Voor meer informatie en aanmelden; klik HIER.