Kalender

Let op: onderstaande themaproeverijen op de zondagen zijn EXTRA bijeenkomsten! Je kunt uiteraard - we zijn immers een café  - te allen tijde binnenlopen of van tevoren een tafeltje reserveren voor een drankje of proeverijtje van de menukaart. Check onze openingstijden onderaan deze pagina. 

*********************************

07 okt.
2022
09:00
Cursus Whisky Ambassador ADVANCED

De Advanced Whisky Ambassador is een meerdaagse cursus en het logische vervolg op The Whisky Ambassador. Je leert in detail wat Schotse whisky is, hoe het wordt geproduceerd, hoe de smaken en aroma’s ontstaan en waarom het de meest diverse drank ter wereld is. 

De tutors zijn Bob Wenting (NL) en Johan Heselmans (BE). De cursus duurt van 7 t/m 9 oktober en is volledig verzorgd. Met hotelovernachting is ook mogelijk. Een bezoek aan de distilleerderij van Zuidam (o.a. Millstone) in Baarle Nassau is inbegrepen. De cursus vindt plaats in onze vergaderruimte en in de lounge. Voor meer informatie en aanmelden; klik HIER.

30 okt.
2022
16:00
Whiskyproeverij Schotland

Het is geweldige ervaring om in Schotland een distilleerderij te bezoeken! Bij ons spreekt het tot de verbeelding, maar rijdend door dit prachtige land kom je langs de ene na de andere whiskystokerij. Alsof het gewoonste zaak van de wereld is! Vanavond doen we een rondje Schotland in 5 drams; Highlands, Lowlands, Speyside, Campbeltown en eilanden zoals Jura, Islay en Arran. Deze 'reis' duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 35,00 pp. Bij elke dram komt een klein bijpassend hapje. AANMELDEN

27 nov.
2022
16:00
Lazy Sunday Afternoon Whiskyproeverij

Het is weer zover; de laatste zondag van de maand houden wij altijd om 16.00 uur een whiskyproeverij voor beginners. Wil je ook kennismaken met deze mooie spirit, achtergrondverhalen horen en uitleg krijgen over het distillatieproces? Meld je aan! We schenken 5 drams van elk 20ml uit onze Bachelor categorie met whisky's van over de hele wereld. Bij elke dram serveren wij een kleine complementaire bite. Op tafel tevens Schots bronwater en stokbrood om de smaakpapillen tussendoor te neutraliseren en voor de bekende 'bodem'. Je kunt smaaknotities en aantekeningen maken en natuurlijk uitgebreid proefervaringen uitwisselen met groepsgenoten. Een heerlijke Lazy Sunday Afternoon!

Kosten bedragen EUR 35,00 pp. en de proeverij duurt ongeveer 2,5 uur. Graag van tevoren aanmelden, bijvoorbeeld via het Contactformulier