Whiskyarrangementen

U kunt te allen tijde een drankje komen doen in onze bar. Een individueel proeverijtje van 3 of 4 glaasjes whisky bijvoorbeeld staat gewoon op de menukaart. Er is geen minimum groepsgrootte. Zoekt u daarentegen een leuke, georganiseerde activiteit met partner, vrienden, familie, vereniging of collega's? Whisky & Gin biedt ook de volgende speciale arrangementen:

Wilt u ook the full monty en álles weten over whisky en distilleren? Boek dan voor uw gezelschap een uitgebreide WHISKYPROEVERIJ, type 'college'. In 2 uur tijd leggen we uit hoe het distillatieproces werkt, waar whisky vandaan komt en hoe deze aan haar smaak en karakter komt. We serveren 6 drams met telkens een kleine bijpassende versnapering. Er is een smaaknotitieblad voor aantekeningen en u kunt natuurlijk uitgebreid smaakervaringen uitwisselen met groepsgenoten. Ook andere distillaten of thema's zijn mogelijk zoals een gin-tonic proeverij of het thema Japanse distillaten. Een 2 uur durende proeverij is er vanaf € 32,50 pp. Onze proeverijen voor groepen zijn altijd maatwerk, dus informeer graag naar de mogelijkheden!

Eens per maand op de woendagavond organiseert Whisky & Gin een THEMAPROEVERIJ waarvoor u zich individueel of met anderen kunt inschrijven. Indien mogelijk wordt er samengewerkt met gastsprekers en ondernemers uit de regio. Kijk op de Kalenderpagina voor een actueel overzicht. De kosten bedragen € 35,00 pp. 

De WHISKYBRUNCH is te boeken op weekenddagen vanaf 12:00 uur voor minimaal 2 personen. Wij serveren whiskycake, whiskychips, kleine sandwiches met whiskykaas en whiskyworst en mini-croissants met whiskymarmelade. De brunch gaat vergezeld van 3 whisky's: een fruitige whisky als aperitief, vervolgens een whiskykoffie waarbij u kunt kiezen uit Irish, Scottish of Bourbon Coffee en een robuuste whisky als digestief. Op tafel tevens Schots bronwater en fruit. De kosten bedragen € 37,50 pp. De whisky in de brunch is overigens te vervangen door elk ander distillaat. We passen de brunch daarop aan. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor de whiskybrunch, de uitgebreide whiskyproeverij en deelname aan de themaproeverij kunt u onderstaand reserveringsformulier gebruiken. Uiteraard kunt u ook even bellen, e-mailen of binnenlopen als we geopend zijn.

Het 2-DAAGS WHISKYARRANGEMENT begint 's middags met een whisky aperitief en hartig plankje in onze bar. Later op de avond verwachten wij u terug voor een flight van 4 whisky's met bijpassende versnapering. De volgende dag sluiten we af met een uitgebreide whiskybrunch zoals hierboven beschreven. Van woensdag t/m zondag te boeken voor minstens 2 personen. Op maandag en dinsdag (dat is buiten onze reguliere openingstijden) alleen voor groepen vanaf 6 personen.

De kosten bedragen € 150,00 pp en dat is inclusief

NB:
- exclusief toeristenbelasting van € 2,75 per persoon per nacht
- toeslag eenpersoonskamer € 25,00
- toeslag Superiorkamer € 20,= per kamer per nacht
- toeslag Luxe Suite € 60,= per kamer per nacht
- indien gewenst kunt u uw whiskyflight in de bar upgraden naar de Professional categorie

Het whiskyarrangement is te boeken via Golden Tulip Keyser. Indien u langer in Breda wilt blijven dan kunt u uiteraard een nachtje bijboeken via het hotel.

Hebt u liever een arrangement rond een ander drankje? De whisky kan vervangen worden door elk ander distillaat! Dus ook een cognacproeverij, een 2-daags rum arrangement of een gin-tonic brunch zijn mogelijk.

...
...
...
...
...
...
...
...