Vergaderruimte

CURSUS EN VERGADERING

Whisky & Gin Distillatenlounge heeft een comfortabele ruimte te huur voor overleg, vergadering, bijeenkomst, training, workshop of cursus. Ook de monumentale lounge is te huur! Wilt u vergaderen met uw vereniging, stichting, VvE, club etc? Vraag naar onze speciale tarieven voor non-profit organisaties. 

De Cursusruimte aan de achterzijde grenst aan de tuin en heeft plaats voor maximaal 14 personen. De ruimte beschikt over airconditioning, een flatscreen met draadloze verbinding met uw pc en een espressomachine. De ruimte is flexibel in te richten en leent zich ideaal voor een cursus of een workshop. Uw deelnemers kunnen van de tuin gebruik maken om even de benen te strekken of een luchtje te scheppen. De huur bedraagt EUR 17,50 per persoon per dagdeel van 4 uur met een minimum huurbedrag van EUR 105,00 ex BTW. Dit bedrag p.p. is inclusief zoet, fruit en iets hartigs halverwege uw bijeenkomst. Koffie, thee en frisdrank worden op basis van verbruik achteraf in rekening gebracht. 

undefined

Uw bijeenkomst afsluiten met een proeverij of kantoorborrel? Indien gewenst verzorgen wij ook de lunch. Informeer naar de mogelijkheden en een offerte op maat via info@whiskyandgin.nl.

NEORENAISSANCE LOUNGE

Wilt u gebruik maken van de distillatenlounge in Hollandse Neorenaissance stijl? Dat kan, maar hangt - vanwege het monumentale karakter van de ruimte - wel af van de aard van uw activiteit. Bespreek met ons wat er buiten openingstijden mogelijk is. 

undefined

VERENIGING EN STICHTING

Ook als non-profit organisatie bent u bij ons van harte welkom voor uw ledenvergadering, jaarvergadering of training met of zonder aansluitend een proeverij. Informeer naar onze speciale tarieven.