Vergaderruimte

Whisky & Gin Distillatenlounge heeft een comfortabele ruimte te huur voor overleg, vergadering, bijeenkomst, training, workshop of cursus. Ook de monumentale lounge is te huur! Wilt u vergaderen met uw vereniging, stichting, VvE, club etc? Vraag naar onze speciale tarieven voor non-profit organisaties. 

De ruimte bevindt zich aan de achterzijde van het pand en grenst aan de tuin. Normaliter is er plaats voor 14 personen. Met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel tussen deelnemers is er voorlopig plaats voor maximaal 7. De ruimte beschikt over airconditioning, een flatscreen met draadloze verbinding met uw pc en een espressomachine. De ruimte is flexibel in te richten. Uw deelnemers kunnen van de tuin gebruik maken om even de benen te strekken of een luchtje te scheppen. De huur bedraagt EUR 125,00 ex BTW per dagdeel van 4 uur. Dit bedrag is inclusief zoet, fruit en iets hartigs halverwege uw bijeenkomst. Koffie, thee en frisdrank worden op basis van verbruik achteraf in rekening gebracht. 

Uw bijeenkomst afsluiten met een proeverij of kantoorborrel? Indien gewenst verzorgen wij ook de lunch. Informeer naar de mogelijkheden en een offerte op maat via info@whiskyandgin.nl.

...
...
...
...