Slijterij

Iets lekkers geproefd in ons café? In onze Speciaalslijterij (uitsluitend gedistilleerd) kunt u uw favoriet aanschaffen voor thuis. Daarnaast hebben we in de Exclusive Vault een collectie independent bottlers zoals Ultimate, Gordon & MacPhail, James Eadie, Hart Brothers, Murray & McDavid en Claxton's.

Op zoek naar die ene bijzondere, unieke of oude fles whisky, gin, rum, tequila, jenever, grappa, Calvados of Cognac? Vraag het ons; wellicht kunnen wij de fles binnen ons netwerk voor u vinden. Wij bezorgen binnen Breda en versturen door heel Nederland en ook naar België. De slijterij en de cadeauwinkel hebben dezelfde openingstijden als de bar, maar sluiten uiterlijk om 23:00 uur.

De Whisky & Gin luxe tasting set

De reguliere Whisky & Gin thuisproeverij bestaat uit 4 miniatuurflesjes van 20ml distillaat naar keuze met een eenvoudige instructie. We hebben echter ook een luxe tasting set die bestaat uit 4 tubes in een mooie zwarte cadeaubox met magneetsluiting. Er zit een uitgebreide omschrijving en smaaknotitie van de gekozen distillaten bij. Leuk om cadeau te doen en door ons te laten afleveren bij een jarige job! Hieronder een impressie van deze luxe versie. Bezoek of bel ons tijdens openingsuren op 076 8874868 om af te stemmen wat de wensen zijn. U kunt ook dit Bestelformulier gebruiken.    

Luxe Tasting Set

Deze voorbeeldproeverij kost € 42,50.

1. Green Spot Zinfadel cask finish 46% Ierland
2. Edradour Caledonia Sherry cask finish 46% Highlands
3. Whistle Pig Straight Rye Whiskey 50% Canada
4. Arran Peated Pinot Noir cask finish 58% Isle of Arran

CONTACT
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...