Slijterij

Iets lekkers geproefd in de loungebar? In onze Speciaalslijterij (uitsluitend gedistilleerd) kunt u uw favoriet aanschaffen voor thuis! Let wel: niet alles wat in de bar staat is in de slijterij te verkrijgen en vice versa. Net als in de bar hebben wij ook in de slijterij een steeds wisselend assortiment. Bestellen is natuurlijk altijd mogelijk. Op zoek naar die ene bijzondere, unieke of oude fles whisky, gin, rum, tequila, jenever, grappa, calvados of cognac? Vraag het ons; wellicht kunnen wij de fles binnen ons netwerk voor u vinden. Wij bezorgen binnen Breda en versturen door heel Nederland en ook naar België. 

De slijterij en de cadeauwinkel hebben dezelfde openingstijden als de bar, maar sluiten uiterlijk om 23:00 uur.

De Whisky & Gin THUISPROEVERIJ

Onze thuisproeverij bestaat uit 4 miniatuurflesjes distillaat. U krijgt er een proefglaasje, waterpipet en instructies bij. Leuk om cadeau te doen en door ons te laten afleveren bij een jarige job! U kunt een ready-to-go pakketje meenemen uit onze slijterij of zelf kiezen van de kaart met ruim 500 distillaten. Het hoeft immers niet per se whisky te zijn. Ook een proeverij van cognac, rum, wodka etc. is mogelijk. Kiest u voor gin-tonic of cocktail dan krijgt men een flesje bijpassende tonic en de gedroogde kruiden erbij. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van thuisproeverijtjes. 

Bezoek of bel ons tijdens openingsuren op 076 8874868 om samen af te stemmen wat uw wensen zijn. Onze proeverijtjes worden namelijk zoveel mogelijk op maat gemaakt. Te allen tijde en dus 7 dagen per week kunt u een bestelling plaatsen via het BESTELFORMULIER

VOORBEELD WHISKY THUISPROEVERIJ

1. MILD: Suntory Toki blend 43% Japan
2. RICH: Jura Seven Wood single malt 42% Scotland
3. RICH: Few Rye Bourbon 46,5% USA
4. PEATED: BenRiach single malt 46% Scotland

Afhankelijk van de gekozen whisky's € 20,00 | € 27,50 | € 40,00 inclusief proefglaasje en waterpipet

BESTEL

VOORBEELD GIN-TONIC THUISPROEVERIJ

1. Caorunn Scottish Gin 41,8% - Fever Tree Indian Tonic - appel
2. Damrak Amsterdam 41,8% - Fever Tree Indian Tonic - sinaasappel
3. Dutch Courage Old Tom's Gin 40% - Fever Tree Indian Tonic - gember en zwarte peper
4. Saffron Gin (Frankrijk) 40% - Fever Tree Indian Tonic - koffiebonen

€ 27,50 inclusief een proefglaasje, een flesje tonic of mixdrankje en gedroogde kruiden

  

BESTEL
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...