Slijterij

Iets lekkers geproefd in de loungebar? In onze Speciaalslijterij kunt u uw favoriete fles aanschaffen en mee naar huis nemen. De slijterij en de cadeauwinkel hebben dezelfde openingstijden als de bar, maar sluiten uiterlijk om 23:00 uur.  

Al lang op zoek naar die ene bijzondere fles whisky, gin, rum, tequila, jenever, grappa, calvados of cognac? Vraag het ons; wellicht kunnen wij de fles voor u bestellen. Op verzoek verzenden wij uw aankoop naar uw huisadres. Binnen Breda bezorgen wij kosteloos.

De Whisky & Gin THUISPROEVERIJ

Onze thuisproeverij bestaat uit 4 miniatuurflesjes distillaat. U krijgt er een proefglaasje, waterpipet en instructies bij. Leuk om cadeau te doen en door ons te laten afleveren bij een jarige job! U kunt een ready-to-go pakketje meenemen uit onze slijterij of zelf kiezen van de kaart met ruim 500 distillaten. Het hoeft immers niet per se whisky te zijn. Ook een proeverij van cognac, rum, wodka etc. is mogelijk. Kiest u voor gin-tonic of cocktail dan krijgt men een flesje bijpassende tonic en de gedroogde kruiden erbij. 

Bezoek of bel ons tijdens openingsuren op 076 8874868 om samen af te stemmen wat uw wensen zijn. Onze proeverijtjes worden namelijk zoveel mogelijk op maat gemaakt. Te allen tijde en dus 7 dagen per week kunt u een bestelling plaatsen via het BESTELFORMULIER. Binnen Breda bezorgen wij gratis aan huis. Bij aflevering kan er contactloos betaald worden.  

Whisky van de maand JANUARI: The Glenturret Highland Single Malt Scotch whisky

Glenturret Distillery nabij Crieff is de oudste nog werkende distilleerderij van Schotland. De verscholen ligging in de vallei ('Glen') aan de rivier de Turret herinnert duidelijk aan de tijden van illegaal stoken. Hoewel nu in Franse handen - vandaar de stijlvolle nieuwe look? - is de werkwijze sinds 1763 weinig veranderd. Geen sprake van massaproductie dus. In ons assortiment de 12yr, de Triple Wood (UITVERKOCHT) en de 10yr Peat Smoke. € 46,00 - € 60,00  

Gin van de maand JANUARI: Lighthouse Gin

We gaan ver overzee deze maand en wel naar Nieuw Zeeland. De makers van Lighthouse Gin lieten zich inspireren door de Cape Palisser vuurtoren. Deze ligt op het zuidelijkste puntje van het Noordelijk eiland van dit prachtige land in de Stille Zuidzee. Met 9 lokale botanicals en uitstekende reviews een heerlijke frisse, zachte gin met een kruidige citroensmaak. 84 Proof oftewel 42% VOL. € 42,95

VOORBEELD WHISKY THUISPROEVERIJ

1. MILD: Suntory Toki blend 43% Japan
2. RICH: Jura Seven Wood single malt 42% Scotland
3. RICH: Few Rye Bourbon 46,5% USA
4. PEATED: BenRiach single malt 46% Scotland

Afhankelijk van de gekozen whisky's € 20,00 | € 27,50 | € 40,00 inclusief proefglaasje en waterpipet

BESTEL

VOORBEELD GIN-TONIC THUISPROEVERIJ

1. Caorunn Scottish Gin 41,8% - Fever Tree Indian Tonic - appel
2. Damrak Amsterdam 41,8% - Fever Tree Indian Tonic - sinaasappel
3. Dutch Courage Old Tom's Gin 40% - Fever Tree Indian Tonic - gember en zwarte peper
4. Saffron Gin (Frankrijk) 40% - Fever Tree Indian Tonic - koffiebonen

€ 27,50 inclusief een proefglaasje, een flesje tonic of mixdrankje en gedroogde kruiden

  

BESTEL
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...