Groepsarrangementen

Uiteraard kunt u bij ons tijdens openingsuren gewoon binnenlopen met vrienden, familie of collega's om een drankje te doen. Wij serveren per glas en per flight van 3 of 4 drams (proefglaasjes). Een soort mini-proeverij dus die u ter plekke kunt (laten) samenstellen. U hoeft hiervoor niet te reserveren. 

Daarnaast accommoderen wij kleine maar ook grotere groepen voor een proeverij naar wens: whisky, gin-tonic, vodka; elk distillaat is mogelijk. Of wat dacht u van een whiskybrunch?? Leuk om te doen met een vriendengroep, vereniging, bestuur, om een verjaardag te vieren of met collega's als kantooruitje! Deze groepsarrangementen dient u wel even van tevoren met ons af te spreken. Meer info over dergelijke groepsuitjes vindt u verder op deze pagina. Overigens kunt u met een groep vanaf 5 personen OOK BUITEN OPENINGSTIJDEN een whiskyproeverij boeken of ander groepsarrangement! 

Eens per maand op de woensdagavond organiseert Whisky & Gin een openbare proeverij op thema waarvoor u zich individueel of met vrienden, familie of collega's kunt inschrijven. Kijk op de Kalenderpagina voor een actueel overzicht. U kunt zich aanmelden via het reserveringsformulier of door een email te sturen naar info@whiskyandgin.nl

GROEPSARRANGEMENT PROEVERIJ - besloten

Een proeverij duurt gemiddeld 2 uur waarin u van ons tekst en uitleg krijgt bij het gekozen distillaat. We serveren 6 drams van 15ml en zorgen ook voor een complementaire versnapering. U krijgt een smaaknotitieblad voor uw aantekeningen en kunt natuurlijk uitgebreid smaakervaringen uitwisselen met groepsgenoten. Hieronder een voorbeeld van een whiskyproeverij en bijbehorende prijzen. Maar nogmaals; alle soorten distillaten zijn mogelijk!

Whisky proeverijen:

BACHELOR tasting EUR 32,50 pp
Toegankelijke whisky’s voor de beginnende proever en de liefhebber van traditionele smaken en continuïteit.
ADVANCED tasting EUR 45,00 pp
Karaktervolle whisky’s in een hoger segment voor de  gevorderde of nieuwgierige whiskyproever.
PROFESSIONAL tasting EUR 65,00 pp
Bijzondere whisky’s voor de doorgewinterde whiskydrinker die een uitdaging zoekt.

Proeverijen overige distillaten EUR 32,50
Zoals: gin / gin-tonic / rum / vodka / grappa / cognac / jenever / armagnac / calvados / mix 

Proeverijen op thema EUR 32,50
Zoals: Lage Landen / New World / USA / Ierland / Schotland / Cask strength / Peated only / chocolate match

Bij de overige- en themaproeverijen is de prijs gebaseerd op het proeven van toegankelijke distillaten uit het basisassortiment om u kennis te laten maken met de diversiteit. Uiteraard is het mogelijk een speciale selectie te proeven of de wat rijpere of exclusievere varianten. Laat ons weten wat uw wensen zijn zodat wij op maat kunnen offreren. 

PROEVERIJ - openbaar

De bijeenkomsten op de woensdagavond is altijk een proeverij op thema waarop u individueel of met vrienden, familie en collega's kunt inschrijven. Na een stukje theorie over het distillatieproces en achtergrondinformatie over het thema van de maand worden er 6 drams geproefd met een complementaire versnapering. De kosten bedragen EUR 35,00. Voor deze thematische events wordt indien mogelijk samengewerkt met gastprekers en andere ondernemers uit de regio. Kijk op de Kalenderpagina voor een actueel overzicht. U kunt zich aanmelden via het reserveringsformulier of door een email te sturen naar info@whiskyandgin.nl

WHISKYBRUNCH

Vanaf 2 personen kunt u een whiskybrunch bij ons boeken op de zaterdagen en de zondagen vanaf 12:00 uur. Wij serveren u o.a. whiskycake, kleine sandwiches met whiskykaas en whiskyworst en mini-croissants met whiskymarmelade. De whiskychips mag natuurlijk niet ontbreken! De brunch gaat vergezeld van 3 whisky's: een fruitige whisky als aperitief, vervolgens een whiskykoffie waarbij u kunt kiezen uit Irish, Scottish of Bourbon Coffee en een robuuste whisky als digestief. Met Whisky & Gin whiskybonbon natuurlijk. Op tafel tevens Schots bronwater en fruit. De kosten bedragen EUR 37,50 pp.

undefined

...
...
...
...
...
...
...
...