Groepsarrangementen

Zoekt u een leuke activiteit voor een vriendengroep, vereniging, bestuur, om een verjaardag te vieren of een kantooruitje met collega's? Boek een WHISKYPROEVERIJ! Grotere gezelschappen zijn van harte welkom voor een uitgebreide proeverij naar wens. Dat hoeft niet perse whisky te zijn, ook gin-tonic, wodka, rum, cognac etc. is mogelijk.

Een proeverij duurt gemiddeld 2 uur. Na een stukje theorie over o.a. het proces van distilleren en uitleg over de herkomst van het gekozen distillaat serveren we 6 drams van 15ml. Bij elk glaasje krijgt u een bijpassende versnapering. U krijgt een smaaknotitieblad voor uw aantekeningen en kunt natuurlijk uitgebreid smaakervaringen uitwisselen met groepsgenoten. Deze groepsarrangementen kunt u ook boeken via het Reserveringsformulier. Overigens kunt u met een gezelschap vanaf 5 personen OOK BUITEN OPENINGSTIJDEN bij ons terecht voor een proeverij. 

Eens per maand op de woensdagavond organiseert Whisky & Gin een themaproeverij waarvoor u zich individueel of met vrienden, familie of collega's kunt inschrijven. Voor deze thematische events wordt indien mogelijk samengewerkt met gastprekers en andere ondernemers uit de regio. Kijk op de Kalenderpagina voor een actueel overzicht. U kunt zich aanmelden via het reserveringsformulier of door een email te sturen naar info@whiskyandgin.nl. De kosten voor een themaproeverij bedragen € 35,00 pp. 

Kosten whiskyproeverijen:

BACHELOR tasting EUR 32,50 pp
Toegankelijke whisky’s voor de beginnende proever en de liefhebber van traditionele smaken en continuïteit.
ADVANCED tasting EUR 45,00 pp
Karaktervolle whisky’s in een hoger segment voor de  gevorderde of nieuwgierige whiskyproever.
PROFESSIONAL tasting EUR 65,00 pp
Bijzondere whisky’s voor de doorgewinterde whiskydrinker die een uitdaging zoekt.

Kosten overige proeverijen:

Proeverijen overige distillaten EUR 32,50
Zoals: gin / gin-tonic / rum / vodka / grappa / cognac / jenever / armagnac / calvados / mix 

Proeverijen op thema EUR 32,50
Zoals: Lage Landen / New World / USA / Ierland / Schotland / Cask strength / Peated only / chocolate match

Bij de overige- en themaproeverijen is de prijs gebaseerd op het proeven van toegankelijke distillaten uit het basisassortiment om u kennis te laten maken met de diversiteit. Uiteraard is het mogelijk een speciale selectie te proeven of de wat rijpere of exclusievere varianten. Laat ons weten wat uw wensen zijn zodat wij op maat kunnen offreren. 

WHISKYBRUNCH

Vanaf 2 personen kunt u een whiskybrunch bij ons boeken op de zaterdagen en de zondagen vanaf 12:00 uur. Wij serveren u o.a. whiskycake, kleine sandwiches met whiskykaas en whiskyworst en mini-croissants met whiskymarmelade. De whiskychips mag natuurlijk niet ontbreken! De brunch gaat vergezeld van 3 whisky's: een fruitige whisky als aperitief, vervolgens een whiskykoffie waarbij u kunt kiezen uit Irish, Scottish of Bourbon Coffee en een robuuste whisky als digestief. Met Whisky & Gin whiskybonbon natuurlijk. Op tafel tevens Schots bronwater en fruit. De kosten bedragen EUR 37,50 pp.

undefined

...
...
...
...
...
...
...
...