Arrangementen

U kunt te allen tijde een drankje komen doen in onze bar. Een individueel proeverijtje van 3 of 4 glaasjes whisky of gin-tonic bijvoorbeeld staat gewoon op de menukaart. Er is geen minimum groepsgrootte om in de bar een whiskyproeverij van de kaart te komen doen.

Zoekt u daarentegen een leuke, georganiseerde activiteit met partner, vrienden, familie, vereniging of collega's? Whisky & Gin biedt ook de volgende speciale arrangementen:

Wilt u ook the full monty en álles weten over whisky en distilleren? Boek dan voor uw gezelschap een uitgebreide WHISKYPROEVERIJ, type 'college'. In 2 uur tijd leggen we uit hoe het distillatieproces werkt, waar whisky vandaan komt en hoe deze aan haar smaak en karakter komt. We serveren 6 drams van 20ml met telkens een kleine bijpassende versnapering. Er is een smaaknotitieblad voor aantekeningen en u kunt natuurlijk uitgebreid smaakervaringen uitwisselen met groepsgenoten. Ook andere distillaten of thema's zijn mogelijk zoals een cognacproeverij, gin-tonic proeverij of het thema Japanse distillaten. Een 2 uur durende proeverij is er vanaf € 35,00 pp. in de basiscategorie. Een whiskyproeverij in de categorie Advanced kost € 50,00 en een Professional € 65,00. Onze proeverijen voor grote groepen zijn altijd maatwerk, dus informeer graag naar de mogelijkheden!

Eens per maand op de woensdagavond en zondagmiddag organiseert Whisky & Gin een THEMAPROEVERIJ waarvoor u zich individueel of met anderen kunt inschrijven. Indien mogelijk wordt er samengewerkt met gastsprekers en ondernemers uit de regio. Kijk op de Kalenderpagina voor een actueel overzicht. De kosten bedragen € 35,00 pp. 

Elke laatste zondag van de maand houden wij van 16:00 - 18:00 een LAZY SUNDAY AFTERNOON WHISKY TASTING. Wij serveren 6 drams van elk 20ml whisky uit onze Bachelor categorie met telkens een klein bijpassend hapje. Natuurlijk krijgt u het verhaal achter de whisky's en uitleg over het proces van distilleren aan de hand van onze echte (kleine) pot still. Kosten zijn EUR 35,00. U kunt zich van tevoren aanmelden of ervoor zorgen dat u tijdig aanwezig bent. 

De WHISKY & GIN BRUNCH is te boeken vanaf 12:00 uur voor minimaal 2 personen. Kiest u voor de whiskybrunch dan serveren wij kleine sandwiches met whiskykaas, gerookte zalm met whisky, mini-croissants met whiskymarmelade en whiskychips. De brunch gaat vergezeld van 3 whisky's, waaronder een whiskykoffie (Irish, Scottish of Bourbon Coffee) of een whisky likeur. Bij de gin-tonic brunch krijgt u jeneverpaté, ginkaas en croissants met spreadable gin. We starten met de enige echte gincocktail: de Dry Martini en sluiten af met koffie met ginlikeur. Tussendoor een gin-tonic naar keuze. Liever rum? Ook goed! Spreadable rum op uw croissant, een rumcocktail vooraf en een rumkoffie om te eindigen...…Mmm! De kosten bedragen € 39,50 pp.

Tussen 15:00 en 17:00 uur kunt u bij ons terecht voor een HIGH WHISKY of HIGH GIN. We serveren 4 drams whisky uit onze Bachelor serie of 4 mini gin-tonics die gepaard gaan met telkens een rondje bijpassende zoute of zoete pairings. Kosten zijn € 32,50 pp. Graag van tevoren reserveren.

Het 2-DAAGS WHISKYARRANGEMENT begint 's middags met een whisky aperitief en hartig plankje in onze bar. Later op de avond verwachten wij u terug voor een flight van 4 whisky's met bijpassende versnapering. De volgende dag sluiten we af met een uitgebreide whiskybrunch zoals hierboven beschreven. Van woensdag t/m zondag te boeken voor minstens 2 personen. Op maandag en dinsdag (dat is buiten onze reguliere openingstijden) alleen voor groepen vanaf 6 personen.

De kosten bedragen € 159,00 pp en dat is inclusief

NB:
- exclusief toeristenbelasting van € 2,75 per persoon per nacht
- toeslag eenpersoonskamer € 25,00
- toeslag Superiorkamer € 20,= per kamer per nacht
- toeslag Luxe Suite € 60,= per kamer per nacht
- indien gewenst kunt u uw whiskyflight in de bar upgraden naar de Professional categorie

Het whiskyarrangement is uitsluitend te boeken via Golden Tulip Keyser. Indien u langer in Breda wilt blijven dan kunt u uiteraard een nachtje bijboeken via het hotel. Tip: check voordat u boekt of wij geen andere verplichtingen hebben op de door u gewenste data! 

Hebt u liever een arrangement rond een ander drankje? De whisky kan vervangen worden door elk ander distillaat! Dus ook een cognacproeverij, een 2-daags rum arrangement of een gin-tonic brunch zijn mogelijk.

...
...
...
...
...
...
...
...