Arrangementen

U kunt te allen tijde een drankje komen doen in onze bar. Een individueel proeverijtje van 3 of 4 glaasjes whisky of gin-tonic bijvoorbeeld staat gewoon op de menukaart. Er is geen minimum groepsgrootte om in de bar een whiskyproeverij van de kaart te komen doen.

Zoekt u daarentegen een leuke, georganiseerde activiteit met vrienden, familie, vereniging, als Bachelor party of een bedrijfsuitje met collega's? Whisky & Gin biedt ook de volgende speciale arrangementen:

Wilt u ook the full monty en álles weten over whisky en distilleren? Boek dan voor uw gezelschap een uitgebreide WHISKYPROEVERIJ, type 'college'. In 1,5 - 2 uur tijd leggen we uit hoe het distillatieproces werkt, waar whisky vandaan komt en hoe deze aan haar smaak en karakter komt. We serveren 4 proefglaasjes uit onze Bachelor categorie met telkens een passende bite voor € 25,00 pp. Ook andere distillaten of thema's zijn mogelijk zoals een cognacproeverij, gin-tonic proeverij of het thema Japanse distillaten. Een uitbreiding naar 6 glaasjes of een upgrade naar een andere categorie kan natuurlijk. Onze proeverijen voor grote groepen zijn altijd maatwerk, dus informeer graag naar de mogelijkheden!

Eens per maand op de zondagmiddag organiseert Whisky & Gin een THEMAPROEVERIJ waarvoor u zich individueel of met anderen kunt inschrijven. Thema's zijn bijvoorbeeld grappa, Cognac, Amerikaanse whiskey's, Calvados, rum of Nederlandse whisky's. Indien mogelijk wordt er samengewerkt met gastsprekers en ondernemers uit de regio. Kijk op de Kalenderpagina voor een actueel overzicht. De kosten bedragen € 35,00 pp voor 6 proefglaasjes met tekst en uitleg en een lesje distilleren.

Elke laatste zondag van de maand houden wij van 16:00 - 18:00 een LAZY SUNDAY AFTERNOON WHISKY TASTING. Wij serveren 6 drams van elk 20ml whisky uit onze Bachelor categorie met telkens een klein bijpassend hapje. Natuurlijk krijgt u het verhaal achter de whisky's en uitleg over het proces van distilleren aan de hand van onze echte (kleine) pot still. Er is een smaaknotitieblad voor aantekeningen en u kunt natuurlijk uitgebreid smaakervaringen uitwisselen met groepsgenoten. Kosten zijn EUR 35,00. U kunt zich van tevoren aanmelden of ervoor zorgen dat u tijdig aanwezig bent. 

De WHISKY & GIN LUNCH is te reserveren op openingsdagen vanaf 12:00 uur voor minimaal 2 personen. Kiest u voor de whiskylunch dan serveren wij kleine sandwiches met whiskykaas, gerookte zalm met whisky, mini-croissants met whiskymarmelade en whiskychips. De lunch gaat vergezeld van 3 whisky's, waaronder een whiskykoffie (Irish, Scottish of Bourbon Coffee) of een whisky likeur. Bij de gin-tonic lunch krijgt u jeneverpaté, ginkaas en croissants met spreadable gin. We starten met de enige echte gincocktail: de Dry Martini en sluiten af met koffie met ginlikeur. Tussendoor een gin-tonic naar keuze. Liever rum? Ook goed! Spreadable rum op uw croissant, een rumcocktail vooraf en een rumkoffie om te eindigen...…Mmm! De kosten bedragen € 39,50 pp.

Tussen 15:00 en 17:00 uur kunt u bij ons terecht voor een HIGH WHISKY of HIGH GIN. We serveren 4 drams whisky uit onze Bachelor serie of 4 mini gin-tonics die gepaard gaan met telkens een rondje bijpassende zoute of zoete pairings. Kosten zijn € 32,50 pp. Graag van tevoren reserveren.

Het 2-DAAGS WHISKYARRANGEMENT begint 's middags met een whisky aperitief en hartig plankje in onze bar. Later op de avond verwachten wij u terug voor een flight van 4 whisky's met bijpassende versnapering. De volgende dag sluiten we af met een uitgebreide whiskybrunch zoals hierboven beschreven. Van woensdag t/m zondag te boeken voor minstens 2 personen. Op maandag en dinsdag (dat is buiten onze reguliere openingstijden) alleen voor groepen vanaf 6 personen.

De kosten bedragen € 159,00 pp en dat is inclusief

NB:
- exclusief toeristenbelasting van € 2,75 per persoon per nacht
- toeslag eenpersoonskamer € 25,00
- toeslag Superiorkamer € 20,= per kamer per nacht
- toeslag Luxe Suite € 60,= per kamer per nacht
- indien gewenst kunt u uw whiskyflight in de bar upgraden naar de Professional categorie

Het whiskyarrangement is uitsluitend te boeken via Golden Tulip Keyser. Indien u langer in Breda wilt blijven dan kunt u uiteraard een nachtje bijboeken via het hotel.

Hebt u liever een arrangement rond een ander drankje? De whisky kan vervangen worden door elk ander distillaat! Dus ook een cognacproeverij, een 2-daags rum arrangement of een gin-tonic brunch zijn mogelijk.

...
...
...
...
...
...
...
...