Arrangementen

Je kunt altijd gedurende openingstijden een drankje komen doen in onze bar - mits we plaats hebben natuurlijk. Een proeverijtje van 3 of 4 glaasjes whisky of gin-tonic bijvoorbeeld staat gewoon op de menukaart. Er is geen minimum groepsgrootte.

De info hieronder gaat uitsluitend over onze speciale arrangementen:

Wil je met een grote groep een proeverij komen doen als onderdeel van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, dispuutavond, activiteit in verenigingsverband of familiedag? Informeer naar de mogelijkheden voor een proeverij op maat voor grote gezelschappen. Dat kan een WHISKYPROEVERIJ zijn maar bijvoorbeeld ook een gin-tonicproeverij, een rumproeverij of een Cognacproeverij.

Elke laatste zondag van de maand houden wij van 16:00 - 18:30 een uitgebreide LAZY SUNDAY AFTERNOON WHISKY TASTING voor de beginnende whiskydrinker. Klik HIER voor meer info.

De WHISKY & GIN LUNCH is te reserveren op openingsdagen tussen 12:00 en 14:00 uur en kost € 42,50 pp. Houd er rekening mee dat je met deze themalunch zo'n 2,5 uur bezig bent!  

NB Het is natuurlijk ook mogelijk om een wijntje of iets alcoholvrij bij je lunch te nuttigen.

Een HIGH WHISKY of HIGH GIN is te reserveren in de middag tussen 14:00 - 17:00 uur op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. We serveren 4 drams whisky uit onze Bachelor (basis) serie of 4 mini gin-tonics met telkens een rondje bijpassende zoute en/of zoete pairings. Kosten zijn € 37,50 pp, duur ongeveer 2,5 uur. Een upgrade naar whisky's uit onze serie Advanced (+ € 10,00 pp) of Professional (+ € 20,00 pp) is uiteraard mogelijk. 

Het 2-DAAGS WHISKY & GIN ARRANGEMENT bieden wij aan samen met Golden Tulip Hotel Keyser in Breda. Het arrangement kost € 169,00 pp en bestaat uit:

Je dineert, overnacht en ontbijt in het hotel. Dit arrangement dient via het hotel geboekt en betaald te worden.

Het Whisky & Gin arrangement is altijd maatwerk; wij nemen contact met je op om de tijden van de activiteiten bij ons af te stemmen. Natuurlijk is een ander distillaat als thema (Cognac, rum etc.) ook mogelijk. 

NB:

...
...
...
...
...
...
...
...