Arrangementen

Je kunt te allen tijde een drankje komen doen in onze bar. Een individueel proeverijtje van 3 of 4 glaasjes whisky of gin-tonic bijvoorbeeld staat gewoon op de menukaart. Er is geen minimum groepsgrootte om in het cafégedeelte een (whisky)proeverij van de kaart te komen doen.

Zoek je daarentegen een leuke, georganiseerde groepsactiviteit met vrienden, familie, vereniging, als Bachelor party of een bedrijfsuitje met collega's? Whisky & Gin biedt ook de volgende speciale arrangementen:

Wil je ook the full monty en álles weten over whisky en distilleren? Boek dan voor jouw gezelschap een uitgebreide WHISKYPROEVERIJ, type 'college'. In 1,5 - 2 uur tijd leggen we uit hoe het distillatieproces werkt, waar whisky vandaan komt en hoe deze aan haar smaak en karakter komt. We serveren 4 proefglaasjes uit onze Bachelor categorie met telkens een passende bite voor € 25,00 pp. Ook andere distillaten of thema's zijn mogelijk zoals een cognacproeverij, gin-tonic proeverij of het thema Japanse distillaten. Een uitbreiding naar 6 glaasjes of een upgrade naar een andere categorie kan natuurlijk. Onze proeverijen voor grote groepen zijn altijd maatwerk, dus informeer graag naar de mogelijkheden!

Eens per maand op de zondagmiddag organiseert Whisky & Gin een THEMAPROEVERIJ waarvoor je je individueel of met anderen kunt inschrijven. Thema's zijn bijvoorbeeld grappa, Cognac, Amerikaanse whiskey's, Calvados, rum of Nederlandse whisky's. Indien mogelijk wordt er samengewerkt met gastsprekers en ondernemers uit de regio. Kijk op de Kalenderpagina voor een actueel overzicht. De kosten bedragen € 35,00 pp voor 4-6 proefglaasjes met tekst en uitleg en een lesje distilleren.

Elke laatste zondag van de maand houden wij van 16:00 - 18:00 een LAZY SUNDAY AFTERNOON WHISKY TASTING. Wij serveren 5 drams van elk 20ml whisky uit onze Bachelor categorie met telkens een kleine bijpassende bite. Natuurlijk krijg je het verhaal achter de whisky's en uitleg over het proces van distilleren aan de hand van onze echte (kleine) pot still. Er is een smaaknotitieblad voor aantekeningen en je kunt uitgebreid smaakervaringen uitwisselen met groepsgenoten. Kosten zijn EUR 35,00. Graag van tevoren aanmelden!

De WHISKY & GIN LUNCH is te reserveren op openingsdagen vanaf 12:00 uur voor minimaal 2 personen. Kies je voor de whiskylunch dan serveren wij kleine sandwiches met whiskykaas, gerookte zalm met 'a drop of peated whisky' en mini-croissants met whiskymarmelade. De lunch begint met een aperitief whisky, vervolgens één naar wens uit onze Bachelor serie en wij sluiten af met koffie en een whiskylikeur naar keuze. Bij de gin-tonic lunch krijgt u jeneverpaté, ginkaas en croissants met spreadable gin. We starten met de enige echte gincocktail: de Dry Martini en sluiten af met koffie met ginlikeur. Tussendoor een gin-tonic naar keuze. Liever rum, tequila of mezcal? Ook goed, dan gaan we voor de Caribbean lunch! Spreadable rum op je croissant, een tequilacocktail vooraf en een Mexicaanse koffie om te eindigen...…Mmm! Bij de Franse lunch serveren we o.a. Calvados bij de Calvados Camembert en Cognac compote bij de blauwaderkaas en paté. De kosten van een lunch bedragen € 39,50 pp.

Van woensdag t/m vrijdag en op zondag kun je om 15:00 uur bij ons terecht voor een HIGH WHISKY of HIGH GIN. We serveren 4 drams whisky uit onze Bachelor serie of 4 mini gin-tonics die gepaard gaan met telkens een rondje bijpassende zoute of zoete pairings. Kosten zijn € 34,50 pp en de HIGH duurt ongeveer 2 uur. Graag van tevoren reserveren! 

Het 2-DAAGS WHISKYARRANGEMENT begint 's middags met een whisky aperitief en hartig plankje in onze bar. Later op de avond verwachten wij je terug voor een Advanced flight van 4 whisky's met bijpassende bite. De volgende dag sluiten we af met een uitgebreide whiskybrunch zoals hierboven beschreven. Van woensdag t/m zondag te boeken voor minstens 2 personen. Het whiskyarrangement is altijd maatwerk; wij nemen contact met je op om samen de tijden af te stemmen. Op maandag en dinsdag (dat is buiten onze reguliere openingstijden) alleen voor groepen vanaf 6 personen.

De kosten bedragen € 169,00 pp en dat is inclusief

NB:
- exclusief toeristenbelasting van € 2,75 per persoon per nacht
- toeslag eenpersoonskamer € 25,00
- toeslag Superiorkamer € 20,= per kamer per nacht
- toeslag Luxe Suite € 60,= per kamer per nacht
- indien gewenst kunt u uw whiskyflight in de bar upgraden naar de Professional categorie

Het whiskyarrangement is uitsluitend te boeken via Golden Tulip Keyser. Indien u langer in Breda wilt blijven dan kunt u uiteraard een nachtje bijboeken via het hotel.

Liever een arrangement rond een ander drankje? De whisky kan vervangen worden door elk ander distillaat! Dus ook een cognacproeverij, een 2-daags rum arrangement of een gin-toniclunch zijn mogelijk.

...
...
...
...
...
...
...
...