Cadeau

Dat fijne glas waarin wij een whisky serveren en dat goed in de hand ligt is ook te koop in onze cadeauwinkel; een bijzonder assortiment artikelen die allemaal te maken hebben met distillaten. Je vindt hier bijvoorbeeld whiskyglazen, karafsets en ander hoogwaardig glaswerk van Angels' Share, Norlan, Nude, Orrefors, L.S.A en Normann Copenhagen. Daarnaast hebben we Peaky Blinder merchandise en verzorgingsproducten van Eduard Pinaud, Suavecito, Captain Fawcett en Mr. Dutchman.

Qua light food: verras je gasten thuis met spreadable whisky of gin voor bij een stukje pittige kaas! Ook lekker: de Chocisky chocoladepastilles die perfect matchen met je favoriete whisky. Van de pittoreske en kwalitatief hoogwaardige distilleerderij Edradour hebben we de whisky fudge.

Iets creatiefs? Maak met blanke rum zélf je black spiced rum met het DIY pakket van Firebox. Van het Spaanse Té Tonic hebben we verschillende verpakkingen met gedroogde botanicals (kruiden, bloemen en specerijen) om je gin-tonic thuis af te maken. Leuke gadget: op de 100 gins bucket list scratch map kras je steeds een vakje open als de de bijpassende gin hebt geproefd.  

Whisky & Gin voucher 

undefined
De Whisky & Gin Voucher kan zowel aan de bar als in de cadeauwinkel, de slijterij én aan een groepsarrangement worden besteed. Niet in de gelegenheid naar Breda te komen? Dan kunnen wij de cadeaubon per post toesturen.

Een selectie uit het assortiment in onze cadeauwinkel:

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...