Cadeau

Dat fijne glas waarin wij u een whisky serveren en dat goed in de hand ligt is ook te koop in onze winkel. Zo ook die lekkere whiskychips, spreadable gin en whiskybonbons! Geen idee wat u een ware whiskyliefhebber nog kunt geven anders dan weer een fles? Wij zijn geen slijterij, maar hebben een bijzonder assortiment cadeauartikelen die allemaal te maken hebben met distillaten.

In onze giftshop vindt u bijvoorbeeld hoogwaardig glaswerk van Orrefors, L.S.A en Normann Copenhagen, whiskyboeken, Peaky Blinder merchandise en verzorgingsproducten van Eduard Pinaud, Suavecito en Mr. Dutchman. Onze bonbons worden speciaal voor ons gemaakt in de ambachtelijke Chocoladecacaofabriek in Helmond. Verras uw gasten thuis met spreadable whisky of gin bij een stukje pittige schimmelkaas. Of serveer hen een bonbon met absinth of saffraangin. Geeft u dat stijlvolle whiskyglas cadeau of houdt u deze liever zelf? Maak met jenever of vodka als basis zelf je favoriete distillaat met de DIY pakketten van Snippers of Firebox.

Whisky cadeaubon 

undefined
De Whisky & Gin Voucher kan zowel aan de bar als in de winkel en voor een groepsarrangement worden besteed. Niet in de gelegenheid naar Breda te komen? Dan kunnen wij u de cadeaubon per post toesturen.

EL Purista: de ultieme whisky- en sigarenstoel!

Deze bijzondere stoel is een hoogwaardig Duits ontwerp en was in 2017 genomineerd voor de German Design Award. In de uitschuifbare compartimenten in de leuningen kunt u uw glas, uw sigaar en alle benodigde accessoires kwijt. Onderin de leuningen is plaats voor een magazine, krant of een fles. EL Purista wordt op bestelling gemaakt met uitsluitend hoogwaardig hout en leer en geheel conform uw wensen. En er is veel mogelijk; bijvoorbeeld een familiewapen of bedrijfslogo laten graveren in het hout of afwijkende bekleding. Tot eind september 2020 is de EL Purista te bewonderen, te proberen en te bestellen bij Whisky & Gin in Breda!

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...