Cadeau

Dat fijne glas waarin wij u een whisky serveren en dat goed in de hand ligt is ook te koop in onze cadeauwinkel; een bijzonder assortiment artikelen die allemaal te maken hebben met distillaten. U vindt hier bijvoorbeeld karafsets en ander hoogwaardig glaswerk van Orrefors, L.S.A en Normann Copenhagen, whiskyboeken, Peaky Blinder merchandise en verzorgingsproducten van Eduard Pinaud, Suavecito en Mr. Dutchman. De whiskychips van Jim Beam is óók lekker als je niet van whisky houdt. De whisky- of ginsnoepjes van Snippers worden op creatieve wijze gemaakt. Verras uw gasten thuis met spreadable whisky of rum bij een stukje pittige kaas. Maak met gin, jenever of vodka zélf je favoriete distillaat met de DIY pakketten van Snippers of Firebox. De 100 gins bucket list scratch map is een leuk cadeau voor de echte gin liefhebber.

Whisky cadeaubon 

undefined
De Whisky & Gin Voucher kan zowel aan de bar als in de cadeauwinkel, de slijterij én aan een groepsarrangement worden besteed. Niet in de gelegenheid naar Breda te komen? Dan kunnen wij u de cadeaubon per post toesturen.

EL Purista: de ultieme whisky- en sigarenstoel!

Deze bijzondere stoel is een hoogwaardig Duits ontwerp en was in 2017 genomineerd voor de German Design Award. In de uitschuifbare compartimenten in de leuningen kunt u uw glas, uw sigaar en alle benodigde accessoires kwijt. Onderin de leuningen is plaats voor een magazine, krant of een fles. EL Purista wordt op bestelling gemaakt met uitsluitend hoogwaardig hout en leer en geheel conform uw wensen. En er is veel mogelijk; bijvoorbeeld een familiewapen of bedrijfslogo laten graveren in het hout of afwijkende bekleding. Tot november 2020 is de EL Purista te bewonderen, te proberen en te bestellen bij Whisky & Gin in Breda!

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...