Cadeau

Dat fijne glas waarin wij je in de whiskybar je drankje serveren en dat goed in de hand ligt is ook te koop in onze cadeauwinkel; een bijzonder assortiment artikelen die allemaal te maken hebben met distillaten. Je vindt hier bijvoorbeeld whiskyglazen, karafsets en ander hoogwaardig glaswerk van Angels' Share, Norlan, Nude, Orrefors, L.S.A en Normann Copenhagen. Daarnaast hebben we Peaky Blinder merchandise en verzorgingsproducten van Eduard Pinaud, Suavecito, Captain Fawcett en Mr. Dutchman.

Qua light food: verras je gasten thuis met spreadable whisky of gin voor bij een stukje pittige kaas! Van de pittoreske en kwalitatief hoogwaardige distilleerderij Edradour hebben we de whisky fudge. En met de gin infused vruchtentaartjes van Walkers bij de koffie of als nagerecht heb je gegarandeerd succes!

Voor de doe-het-zelver: maak met blanke rum zélf je black spiced rum met het DIY pakket van Firebox. Van het Spaanse Té Tonic hebben we verschillende verpakkingen met gedroogde botanicals (kruiden, bloemen en specerijen) om je gin-tonic thuis af te maken. 

Niet in de gelegenheid langs te komen? Binnen Breda bezorgen wij gratis en daarbuiten word je bestelling per PostNL verstuurd nadat het verschuldigde bedrag is ontvangen. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Een bestelling kan telefonisch en per e-mail worden doorgegeven.

Whisky & Gin voucher 

undefined
De Whisky & Gin Voucher kan zowel aan de bar als in de cadeauwinkel, de slijterij én aan een groepsarrangement worden besteed. 

Een selectie uit het assortiment in onze cadeauwinkel:

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...